Internet of Things

Ontdek de mogelijkheden van Internet of Things

Internet of Things is een ontwikkeling die de komende jaren een groot effect gaat hebben op het bedrijfsleven en de maatschappij. Veel dingen om ons heen krijgen, door het inbouwen van sensoren en computerchips, de mogelijkheid gegevens te verzamelen en door te geven. Ze kunnen bovendien acties in gang zetten. Dat biedt u als ondernemer veel nieuwe kansen. U kunt geld besparen door de efficiency in uw organisatie te verhogen. Maar u kunt ook andere verdienmodellen ontwikkelen en een nieuwe, meer directe relatie met uw klanten en toeleveringsketen opbouwen.

Het aantal 'dingen' dat met internet verbonden is neemt in sneltreinvaart toe. Denk aan nieuwe auto’s die standaard met een internetverbinding worden geleverd. Maar ook lantaarnpalen zijn tegenwoordig met het internet verbonden. Daarnaast zit er in bepaalde gereedschappen een internetmodule. Het is mogelijk om ieder apparaat te voorzien van een sensor waardoor we exact weten waar ze zijn.

Door deze technologische ontwikkelingen kunnen we meten waar en wanneer iets of iemand is. Daarnaast kunnen we belangrijke metingen doen. Denk aan zaken als de temperatuur en de (lucht)vochtigheid, de positie, of trilvermogen. De zakelijke mogelijkheden zijn omvangrijk.  Al deze resultaten worden bovendien verzichtelijk op een webportal of app weergegeven. Op basis van de resultaten en analyses kunt u zelf uw bedrijfsbeslissingen nemen of het systeem zo instellen dat het weet wat te doen bij welke meetresultaten.

Meer weten over Internet of Things? Neem contact met ons op nummer 0348 - 49 50 51
Vraag hier vrijblijvend onze whitepaper aan.

Waarom sTN Internet of Things:

Aantrekkelijke korting op uw IoT oplossingen

Bij sTN profiteert u van aantrekkelijke korting op IoT hardware en connectiviteit.

Advies op maat

Aan de hand van uw wensen en bedrijfssituatie kan sTN u adviseren over de mogelijkheden en voordelen van Internet of Things toepassingen voor uw bedrijf. Wij zoeken voor u de meest passende IoT oplossing tegen de beste prijs.

Online beheer

Uw Internet of Things onderdelen zijn eenvoudig online te beheren. Zo kunt u zelf uw sensoren en gateways instellen en bepalen welke informatie u wanneer en op welk device wenst te ontvangen. In de beheer portal kunt u ook, door middel van rules, bepalen wat er met de ontvangen informatie moet gebeuren.

Geen lange wachtrijen, de helpdesk staat u direct ter woord

Voor al uw vragen of hulp omtrent Internet of Things staan onze medewerkers van de helpdesk graag voor uw klaar. U staat niet in lange wachtrijen. Als deelnemer en gewaardeerde relatie wordt u bij ons direct te woord gestaan.