Bestuur

Het bestuur van de stichting Telecom en Internetgebruikers Nederland bestaat uit:

Van links naar rechts: Frits Huffnagel – John van der Meulen – Ton van der Gaag

John van der Meulen (voorzitter)

John is CFO van Wielinq, een advies- en interim-managementbureau voor digitale strategie. Vanuit het bureau vervult hij regelmatig zelf ook rollen als interim-bestuurder. Daarnaast is John actief als toezichthouder en is ondermeer voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Wooncorporatie De Goede Woning in Zoetermeer, voorzitter van de Raad van Toezicht van zorgcentra de Meerlanden in Badhoevedorp en lid van de Raad van Toezicht van het researchinstituut Veiligheid NL. Ook verzorgd hij een tweetal masterclasses aan de Universiteit Nyenrode.

Frits Huffnagel

Frits is bestuurslid met speciale aandacht voor de relatie met de bracheorganisaties; het VNO-NCW en MKB Nederland. In het dagelijks leven is Frits adviseur van grote gemeenten op het terrein van Citymarketing & Communicatie.  Daarnaast is Frits voorzitter van de brancheorganisatie VAN speelautomaten en de Stichting Amsterdam Gay Pride. Ook treedt Frits regelmatig op als presentator, gesprekleider, performer en dagvoorzitter, onder meer op TV en radio.  In het verleden heeft Frits diverse politieke functies bekleed ondermeer als wethouder van de gemeenten Amsterdam en Den Haag.

Ton van der Gaag

In het bestuur heeft Ton de portefeuille telecom. Hij onderhoudt ondermeer de contacten met telecomoperators, de BTG en participeert in het Overleg Telecom en Post van het ministerie van Economische Zaken. Ton vervulde tot zijn pensioendatum een directierol bij KPN en werkt nu als zelfstandig adviseur. Daarnaast vervult hij een aantal toezichthoudende bestuursfuncties en is ondermeer voorzitter van de Raad van Toezicht van Calibris Advies.