Wie is sTN

sTN Internet of Things valt onder de Stichting Telecom- en Internetgebruikers Nederland (sTN).

De stichting werd in 1996 opgericht om MKB bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen en leden van branche- en koepelorganisaties te adviseren op het terrein van telecommunicatie. sTN werd daarmee de belangenbehartiger en wegwijzer in de telecomsector. Aanleiding was de opkomende telecommarkt die geliberaliseerd werd.

Vanaf 1998 bundelt sTN tevens het telefoonverkeer van de leden van de aangesloten organisaties, om zo hoge kortingen te bedingen op de gesprekskosten. sTN voert in dat verband continu onafhankelijk onderzoek uit naar alle telecom aanbieders in Nederland en selecteert vervolgens de aanbieders met de beste kwaliteit/prijs verhouding. Zo kan sTN ieder lid van de aangesloten organisaties – ongeacht het belgedrag en het bel-volume – een betrouwbare voordeelregeling bieden, zowel op het gebied van vaste als mobiele telefonie.

Ruim 20 jaar later staan de volgende doelstellingen nog steeds centraal in de dienstverlening van sTN:

  • Het behartigen van de telecom belangen van zakelijke gebruikers;
  • Het adviseren van MKB bedrijven en de leden van aangesloten branche- en koepelorganisaties over telecom;
  • Het realiseren van aanzienlijke kortingen op zakelijke telecom door bundeling van het gezamenlijke telefoonverkeer.

De dienstverlening van sTN houdt niet op wanneer de gewenste oplossing is geleverd. sTN hecht veel waarde aan een goede service en ondersteuning voor haar deelnemers. Met de speciaal ingerichte helpdesk staat sTN haar deelnemers met raad en daad bij, hier kunnen zij terecht voor alle vragen en hulp omtrent telefonie.
Kortom sTN geeft advies op maat, zoekt de beste oplossing voor uw bedrijf en leveren die oplossing tegen de beste prijs.